Traiteur
Les plats sont sont accompagné de : riz, pomme de terre nature ou gratin dauphinois
De gerechten zijn vergezeld van: rijst, aardappelen of gratin dauphinois

Carpaccio de saumon avec sa sauce aneth
Carpaccio van zalm met dillesausje

Tartare d’huitres au chorizo, Granny Smith et salade
Tartaar van oesters met chorizo, Granny Smith en sla

Foie gras avec ses garnitures de saison et brioche
Ganzenlever met zijn garnituren en brioche

½ Homard chaud ou froid
½ Kreeft (600g) warm of koud

Noix de St Jacques asperges vertes - mousseline
Sint-Jacobsvruchten met groene asperges en mousselinesaus

Cassolette de scampis « Thai »
Cassolet van scampis « Thai »

Feuilleté de ris de veau aux pleurotes
Bladerdeegje met kalfszwezerikken en oesterzwammen

Pavé de cabillaud sauce Hollandaise légumes de saison
Kabeljauwhaasje met Hollandaise saus en seizoensgroenten

Loup de mer sauce vin blanc sur son effiloché de chicons
Zeewolf in witte wijnsaus op een bedje van witlof

Magret de canard sauce sucré aux fruits ou salé, légumes de saison
Eeendenborst met saus naar keuze : gesuikerd met fruit of zout en seizoensgroenten

Filet de coucou de Malines aux champignons des bois
Filet van Mechelse koekoek met bospaddenstoelen

Médaillon de veau asperges verte et morilles
Kalfsmedaillon met groene asperges en morieltjes

Longe de porc « Livar » saumurée, sauce miel et épices petits oignons glacés au curcuma
Lendestuk van varken « Livar » met honingsaus en specerijen geglaceerde uitjes met curcuma



€ 15,00 pp.


€ 12,50 pp.


€ 15,95 pp.


€ 21,50 pp.


€ 15,00 pp.


€ 13,00 pp.


€ 14,00 pp.


€ 16,00 pp.


€ 16,00 pp.


€ 15,00 pp.


€ 15,00 pp.


€ 17,50 pp.


€ 16,00 pp.